Υλικά
4 αυγά
250 γρ. σπανάκι baby
100 γρ. κατίκι δομοκού
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Άνηθο
Λίγο γάλα
Διαδικασία
Σε ένα ρηχό τηγάνι προσθέτουμε το σπανάκι με το κρεμμυδάκι να σοταριστούν για 3 λεπτά .Στη συνέχεια, προσθέτουμε μια πρέζα αλάτι. ,πιπέρι ,άνηθο Προσθέτουμε τα αυγά με λίγο γάλα και το κατίκι δομοκού και ψήνουμε στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 6 λεπτά Η ομέλετα είναι έτοιμη να την απολάυσεις .Ιδανική επιλογή για brunch η βραδυνό γεύμα
